Sigtet i sag om trafikdrab udeblev

Tirsdag eftermiddag skulle der afsiges dom i forbindelse med trafikdrabet på Katrine Olsen fra Jyderup. Men den sigtede mødte ikke op, og sagen måtte udsættes.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Familien til kvinden der blev dræbt ved en ulykke tilbage i januar må vente lidt længere på at få en afklaring. Den sigtede lastbilchauffør der påkørte kvinden tilbage i januar udeblev i går fra et retsmøde ved retten i Holbæk. Det skriver Folketidende.

- Sådan en kujon. De skulle køre ud og hente ham med det samme. Det er ikke til at bære at skulle vente flere måneder igen, lød det ifølge Folketidende fra nogle af de meget berørte familiemedlemmer til den trafikdræbte, der var mødt op for at overvære retssagen.

Dommeren kunne umiddelbart ikke give en dato for et nyt retsmøde, men han regnede med, at det tidligst kunne blive i det nye år.

Ulykken
Ulykken skete den 22. januar, hvor den 25-årige lærer, Katrine Olsen, Jyderup, ved 16-tiden var på vej på cykel mod sit hjem.

Hun kom cyklende ad Skarridsøgade mod Holbækvej, og lastbilchaufføren, der kørte i samme retning, men skulle svinge til højre ad Teglværksvej, overså hende. Hun blev klemt fast under lastbilen og var formentlig død på stedet.

Chaufføren sigtes dels efter Færdselslovens paragraf 118 om ikke at overholde sin vigepligt, dels efter straffelovens paragraf 241 for uagtsomt at have forvoldt en andens død.