Sex-krænket i bus

En 27-årig kvinde blev her til morgen gramset på brysterne af en medpassager ved Jyllinge på Sjælland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 27-årige kvinde var i bus på vej mod sin arbejdsplads i Jyllinge, da hun pludselig mærkede en hånd på hendes ene bryst. Hun troede i første omgang, at der var tale om en tilfældig berøring, men blev så opmærksom på, at en mand, der sad på sædet bag ved hende i bussen, havde befølt hende. Det skriver bt.dk i dag.

Kvinden skyndte sig at flytte over på et andet sæde, mens hun holdt øje med manden, der havde travlt med at tage bukserne af og onanere inde i bussen.

Kvinden fortalte buschaufføren om episoden og stog af ved næste stoppested. Den opstemte mand fulgte efter, men blev jaget væk af en af de andre passagere.

På baggrund af vidners signalement af gerningsmanden lykkedes det en af politiets hundepatruljer at finde frem til en 46-årig indisk mand, der blev anholdt ved Margretheskolen i Gundsømagle.

Den anholdte er asylansøger, og han er mandag formiddag blevet afhørt om sagen. Politiets jurister er i gang med at overveje, om han senere i dag skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.