¨

Serietyve på spil: Lavede syv indbrud på samme vej

Foto: TV ØST

En række beboere på en vej i Næstved fik i weekenden ubudne gæster, der slog til hele syv gange. Alt fra smykker til parfumer blev stjålet under de forskellige

En række beboere på en vej i Næstved fik i weekenden ubudne gæster, der slog til hele syv gange. Alt fra smykker til parfumer blev stjålet under de forskellige indbrud.

Beboerne på Orionvej i Næstved var ganske uheldige i weekenden. I løbet af fredag og lørdag fik hele syv steder på vejen nemlig ubudne gæster og fik stjålet alt fra smykker til parfumer.

Tyvene kom ind ved at brække vinduerne op, men der er endnu ikke nogle anholdte i sagerne, oplyser politiet.

-  Jeg synes da, det er irriterende. Først bliver man lidt forskrækket og det er irriterende, at der går nogen ind, når man ikke er hjemme, siger Kathrine Slott Andersen, der bor på vejen og fik stjålet fire parfumer, da tyvene besøgte hende.

Det er ikke første gang, der er en bølge af indbrud på vejen, og Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fortæller, at det kan være en idé at holde øje med fremmede biler på vejen og eventuelt notere sig nummerpladen, hvis man bor på en lille vej.

- Man bliver ked af det på de andres vegne, og så går man og holder øje med om der er nogen, der ikke skal være her, fortæller Ole Christoffersen, som dog gik fri af weekendens indbrudsbølge.

Læs også: Indbrudsbølge i Kalundborg

Det er ikke kun Næstved, der oplever striber af indbrud samme sted. Også Kalundborg har været hårdt ramt og for nylig slog tyve til 8 steder i byen på et enkelt døgn. Det fik politiet til at sætte ekstra mandskab ind på at finde tyvene.

Har du oplysninger i sagen kan du kontakte politiet på 114.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App