¨

Se tyvene komme tilbage til Expert

Foto: TV ØST

Mandag aften vendte et par formodede tyveknægte tilbage til Expert i Holbæk. Her kan du se videoen, hvor personalet genkender gerningsmændene.

Det var lidt af en overraskelse, der mødte personalet i Expert i Holbæk Megacenter mandag sidst på eftermiddagen. Kort før klokken 18 kom 2 personer ind i forretningen, og det var et par ansigter, som personalet straks genkendte.

Onsdag i sidste uge stjal de 2 et større parti mobiltelefoner til en værdi af 50.000 kroner fra forretningen. Efterfølgende har der været stor debat om, at butiksejer Anders Baagland valgte at lægge overvågningsbillederne ud på Facebook uden at maskere de 2 gerningsmænd, og selv om han risikerer at få en bøde for sin gerning, har han valgt alligevel at gøre det i et forsøg på at få tyvene fanget.

Det lykkedes så i går, da personalet genkendte de 2 personer, som kommer fra Polen. Her kan du se, hvordan de genkender ham, og hvordan en ansat henvender sig til kvinden, mens en anden skynder sig at lukke døren ind til butikken. Det lykkedes manden at flygte fra forretningen, men han blev senere fundet af en politihund i et krat.

02:26 Luk video

Se også overvågningen fra tyveriet her

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App