Schjønberg ny sportsdirektør i FC Sjælland

Den tidligere landsholdsspiller Michael Schjønberg tiltræder 1. april 2008 stilling som sportsdirektør i den nye fodboldsatsning FC Sjælland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mens pengemanden Kurt Andersen i sidste måned blev præsenteret som storinvestor i det nystiftede selskab FC Sjælland, præsenterede klubben onsdag den sportslige ankermand i den sjællandske fodboldsatsning. Michael Schjønberg skal fra første april varetage jobbet som sportsdirektør i FC Sjælland.

- Efter lanceringen af FC Sjælland har vi arbejdet hårdt på at finde den rigtige sportsdirektør, som skal være med til at føre vore ambitioner ud i livet, siger udtaler Gert Hansen, der er den nuværende sportsdirektør i klubben.

Og hovedpersonen selv glæder sig til de nye udfordringer.

- Jeg synes, det kunne være spændende at være med til at starte noget nyt. Nu står der jo nogle seriøse folk bag projektet. Der er mange ting som skal gå hånd i hånd. Det er en lidt stor opgave, men den vil jeg meget gerne være med til at løse, fortæller Michael Schjønberg til TV2 Øst.

Slagelse-klubben har haft flere emner i kikkerten til jobbet, men Schjønberg var det klare førstevalg.

- Vi har naturligvis haft flere emner i spil, men Michael Schjønberg har hele tiden stået øverst på vores ønskeliste. Vi er derfor meget glade for og tilfredse med at kunne præsentere den person, som vi er overbeviste om kan være med til at bringe os op i den bedste række i Danmark, siger Gert Hansen.