Så smukt kan det gøres!

Så kom der endelig lidt frost. Sådan så det ud, da rimfrosten dækkede Holmegaard Mose søndag morgen. Har du også nogle flotte foto, du vil vise frem, så klik ind på vores hjemmeside, og læs hvordan du gør det.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Billedet af en smuk morgen i Holmegaard Mose er taget af Henrik Mathiasen i Haslev. Han var hurtig på aftrækkeren og har sendt sine billeder ind til TV2 Øst, så alle kan se det smukke motiv.

Vil du også dele dine oplevelser med alle de 55.000 brugere, der hver måned klikker ind på vores hjemmeside, så send os en mail med et billede eller en MMS, hvis du ser noget, du mener er flot, interessant, spændende, nyt, sødt eller lignende.

Vi lægger billederne ud på vores hjemmeside under "Seernes historier". Skriv også gerne et par ord om, hvad billedet forestiller. Og husk af tilføje hvor billedet er taget samt afsender, så vi ved, hvem vi skal rose for de flotte billeder.

Klik ind på www.tv2east.dk/seerneshistorier og læs, hvordan du kan sende os nogle flotte motiver. Så lover vi, at det bliver lagt ud på hjemmesiden.