¨

Så er det saftsuseme nok

Foto: TV ØST

Gentagne chikanerier plager ejerne af havnegrillen på Reersø. Flere lokale beboere er oprørte og vil have chikanerierne stoppet.

Fiskeaffald på terrassen, hærværk, breve med bøger, piller og pornofilm, der aldrig er blevet bestilt.

Det er bare nogle af de ting, som ukendte gerningsmænd det sidste års tid har chikaneret ejerne af Havnegrille her på Reersø med.

Chikanerierne startede, efter at ejerne af Havnegrillen købte en grund på havnen i Reersø og angiveligt kom på tværs af lokale planer om udvidelse af havnen til en marina.

Parret, der ejer havnegrillen, tør ikke stå frem af frygt for at chikanen skal blive værre. Det tør Jørgen Pedersen, der bor i Reersø, til gengæld. Han har fået nok og vil have borgerne i Reersø til at sige fra.

- Målet er fuldt nu. Der har været mange sager her fra Reersø, hvor folk er blevet chikaneret af de der bøller. Indtil vi har fået skabt en folkelig opinion herude – en flerstemmig røst, der siger, at der her vil vi ikke finde os i, så bliver de ved, siger Jørgen Pedersen

Jørgen Pedersen opfordrer borgerne til at mødes og få løst problemet.

- Man kunnen lave et borgermøde herude. Vi har et ganske udmærket forsamlingshus, hvor vi kan drøfte tingene. Der har for nyligt været et møde om stormflodssituationen, og det her er da lige så vigtigt for livet og stemningen herude, siger Jørgen Pedersen.

Chikanerierne er meldt til politiet, der er på bar bund i sagen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App