Røverier stopper ikke

Selv om røveren har fået udbytte fra fire røverier, så tror politiet ikke, han stopper, før han bliver fanget. De tror, det kan være en gæld, der er grunden til de febrilske røverier.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Manden har lavet flere fejl, der kunne tyde på at røverierne ikke er særligt velovervejede. I Sorø gik han først forkert ind til en ejndomsmægler, inden han forsøgte at røve en pengeløse bank. Og i Ringsted var han ved at blive kørt ned, da han flygtede fra røveriet. Det får politiet til at tro, at der er tale om pengeafpresning.

 - Det virker for os som om, han er i en klemme, han skal skaffe sig ud af. Det virker som om, han skal skaffe sig nogle hurtige penge, siger Johannes Skree-Lassen fra Politiet i Slagelse. 

Det første og det seneste røveri er begge begået i Korsørområdet, og det kan måske være nøglen til politiets efterforskning.

 - Nogle af de flugtveje han har brugt i Korsør, må man være lokalkendt for at kende. Så vi tror det er en lokal, måske fra Korsør, siger Johannes Skree-Lassen fra Politiet i Slagelse. 

Røveren har også en medskyldig, der er blevet brugt som chauffør ved et par af røverierne.

Politiet beder alle med informationer om røveren om at henvende sig til politiet på telefonnummer 114.