To røverier i Tølløse

Tølløse ved Holbæk blev torsdag udsat for to røverier. I det ene har politiet anholdt to 19-årige mænd, mens det andet endnu er uopklaret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

To gange på tre timer var røvere torsdag på spil i Tølløse syd for Holbæk, oplyser politiet.

En yngre mand havde ikke sin bedste dag. Først var han inde i Sparekassen Sjælland, hvor han luskede rundt, men tilsyneladende opgav sit forehavende, da der var for mange kunder. Efter at have sundet sig gik han ind kort før klokken 16 i Nordea, hvor han truede personalet med en pistol. Han fik udleveret under 500 kroner i mønter, før han forsvandt.

Han beskrives som ca. 180 cm høj og almindelig af bygning. Han var maskeret med en rødt halstørklæde for ansigtet og var iført en camouflagefarvet hættetrøje, blå cowboybukser og sorte sko.

Efterforskerne fra Midt- og Vestsjællands Politi var stadig i Nordea, da der ved 19-tiden blev begået røveri mod Fakta på Tølløsevej. Her skubbede røverne til personalet og tog 3500 kroner fra kassen.

Et vidne så dog en del af registreringsnummeret på røvernes flugtbil, og efterforskerne fra Nordea kunne hurtigt efterlyse bilen. Den blev mindre end ti minutter senere set af en patrulje i Ringsted, der kort efter kunne anholde to 19-årige mænd.