Røveri med kniv og luftpistol

To yngre mænd bevæbnet med kniv og luftpistol begik ved 20-tiden i aftes røveri mod Focus-købmanden i Nørreballe.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De to mænd truede en kunde og en ekspedient til at lægge sig på gulvet, og truede efterfølgende med at ville "hugge dem ned", hvis de forsøgte på noget.

En af røverne gik herefter om bag disken og stjal et mindre kontant beløb. De forsvandt fra købmanden i en mørk bil, muligvis en Ford Mondeo. Bilens registreringsnummer begynder med bogstaverne VL. Bilen kørte nordpå.

De to mænd beskrives som:
A: Mand, 20-25 år, 180-185 centimeter høj, lys i huden og spinkel. Han var iført en lys eller grå hættetrøje, muligvis med et mønster på hætten. Under hætten havde han formentlig en kasket. Manden var ved røveriet bevæbnet med et luftgevær.

B: Mand, 20-25 år, 170-175 centimeter høj, lys i huden, spinkel og med kort lyst hår og bakkenbarter. Han var iført en mørk trøje med tryk på brystet og bevæbnet med en kniv.

Oplysninger om røveriet eller røverne kan gives til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 114 eller 55 31 14 48.

Røveriet i Nørreballe er det seneste i en efterhånden lang række af røverier, som er begået rundt om på Lolland i den seneste tid.