Rockersag trækker ud

En af de højtprofilerede sager om rockeres skattesnyd venter stadig på at komme for retten. Men anklageren forsikrer, at den ikke er gået i stå.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 Der er snart gået halvandet år siden, at der blev rejst tiltale mod en rockerrelateret mand for snyd med moms og skat for et millionbeløb. 

Men der er endnu ingen udsigt til, at sagen kommer for retten. For den er blevet en af de sager, der er kommet i klemme i politireformen.

- Sagen ligger ikke stille. Vi har fat i den, men det er lidt tungt, siger anklageren, politiassessor Charlotte Ejsbøl.

Det var sidste år i marts, at Midt- og Vestsjællands Politi rejste tiltale mod den nu 32-årige mand for at snyde de offentlige kasser for i alt 2,5 millioner kroner. Manden er kendt som en Bandidosrocker, der drev sit eget nedrivningsfirma ved Køge.

Det var i perioden fra januar 2002 og små fire år frem, at manden ifølge anklageskriftet så stort på momsregnskaber og skatteafregning. Dermed kan nogle af forholdene snildt nå at blive syv år gamle, før de overhovedet kommer for retten. Og det vil i givet fald ikke være første gang, at en dommer vælger at give en klækkelig rabat, hvis hovedpersonen findes skyldig.

- Det håber jeg naturligvis ikke. Men det vil jo være op til retten af afveje flere ting, siger anklageren. 
  /ritzau/