¨

Rockeraktion fortsætter: Politiet anholder tre

Foto: TV ØST

Politiet har anholdt tre yderligere personer i forbindelse med tirsdagens rockeraktion. Alle tre vil blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag.

Tre personer er i forlængelse af tirsdagens rockeraktion blevet anholdt. Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi sker anholdelserne på baggrund af de resultater fra politiets efterforskning både før og efter aktionen.

Tirsdag morgen slog politiet sammen med deres særlige bandeenhed Task Force Øst til mod 11 adresser på Lolland og Falster i en storstilet aktion. Blandt andet mod  Bandidos' tilholdssted i Øster Toreby. I alt 10 personer blev anholdt og fire af dem blev senere på dagen varetægtsfængslet i isolation i 14 dage.

De tre yderligere anholdte personer har alle perifer tilknytning til rockermiljøet skriver politiet i en pressemeddelelse torsdag formiddag.

-  De vil alle blive fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Anklageren vil i lighed med sidste gang begære dobbelt lukkede døre under grundlovsforhøret. Vi vil benytte den kommende tid til at få bearbejdet det omfattende materiale, der nu indgår i sagskomplekset, og vi kan ikke udelukke flere anholdelser, siger politiinspektør fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Kim Kliver.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App