Rocker tiltalt for millionsnyd

En rocker fra Bandidos glemte at betale skat, moms og bidrag for 2,5 millioner kroner til den offentlige husholdning. Manden tiltales nu for groft skattesvig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Da det sidste bilag var vendt, stod lommeregneren på knap 2,5 millioner kroner. Så mange penge mener politiet og Skat, at en Bandidosrocker fra Køge har snydt statskassen for.

Snyderiet er sket i forbindelse med tre forskellige firmaer, som manden har drevet fra 2002 og frem til 2005. Midt- og Vestsjællands Politi har rejst tiltalen og ønsker ikke at oplyse yderligere om firmaerne, som manden stod for. Men det er velkendt, at flere folk med tilknytning til rockerverdenen har været i myndighedernes søgelys i forbindelse med arbejde i nedrivningsbranchen.

Den entreprenante virksomhedsejer har ifølge anklageskriftet snydt staten for de mange penge ved ikke at betale moms, skat og arbejdsmarkedsbidrag. Anklageren betragter sagen med så stor alvor, at manden er blevet tiltalt for groft skattesvig.

Sagen er nu programsat til at køre ved retten i Fakse til august.

Køge er et af de steder, hvor politi, skat og kommunale embedsmænd har arbejdet tæt sammen for at få skovlen under rockernes privatøkonomi.

/ritzau/