Rocker-konflikt: Familie flytter efter skyderi

En familie flytter nu fra deres hjem på Kornbakken i Næstved. Det sker efter, at der natten til mandag blev skudt ind i deres lejlighed.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

20-årige Cecilie Nielsen og hendes mor var i dag tirsdag kort forbi deres lejlighed på Kornbakken i Næstved. De vil ikke længere bo der og flytter nu ud af byen.

- Jeg har ikke lyst til at være her mere. Det føles ikke trygt mere, siger Cecilie Nielsen.

- Vi er flyttet ud og har opsagt lejemålet. Vi skal bare have tømt lokalerne, tilføjer hendes mor Inge Markussen.

Tog fejl

Årsagen er, at der natten til mandag blev skudt ind i familiens lejlighed. I alt blev der skudt 8 gange. Flere skud gik gennem et vindue. Ifølge politiet tog gerningsmændene formentligt fejl af 2 lejligheder.

- Det har været et andet sted, som man har ønsket at ramme. Familien har ikke relationer til rockerne eller konflikter, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

"De ødelægger folks hjem"

Få kilometer fra Kornbakken blev der skudt en time senere. Det var omkring klokken 01.15 og foregik på Morsøvej. Her blev en 22-årig mand dræbt. Ifølge politiet havde han forbindelse til rockerklubben Westside Nation. En klub som angiveligt er i konflikt med Bandidos.

Cecilie Nielsen håber, at rockerne vil tænke over, hvordan det påvirker almindelige mennesker at blive en del af rockernes konflikt.

- De ødelægger folks hjem og driver folk fra hus og hjem. Til sidst er der ikke nogen, der tør at bo i Næstved.