Retten modtager Trelleborg-sag

Bank Trelleborg-aktionærernes advokat er overbevist om, at de utilfredse mindretalsaktionærer får lov at køre sagen i retten som gruppesøgsmål.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mere end 1800 minoritetsaktionærer har allerede meldt sig ind i Foreningen af Minoritetsaktionærer, der onsdag indledte processen mod danmarkshistoriens første gruppesøgsmål. 

Og Bank Trelleborg-aktionærernes advokat, Eigil Lego Andersen, er overbevist om, at de mange aktionærer vil blive godkendt af byretten i Næstved til at køre sagen som et gruppesøgsmål:

- Jeg er meget optimistisk, fordi vi uden tvivl opfylder kravene til at køre et gruppesøgsmål - der er tale om ensartede krav, og vi har så god kontakt til dem, der er med i gruppesøgsmålet, så vi hele tiden kan orientere dem om søgsmålet, siger Eigil Lego Andersen.

Retten i Næstved modtog til torsdag formiddag stævningen mod Fonden for Bank Trelleborg, Sydbank, Finanstilsynet og Bank Trelleborg. Her forventer man, at en dommer inden weekenden vil tage stilling til, om sagen kan køres som et gruppesøgsmål