Region Sjælland udnævner ny sygehusdirektør

Vagn Bach bliver ny sygehusdirektør for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Region Sjælland har i dag fredag udnævnt Vagn Bach til ny sygehusdirektør for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse. Det skriver Region Sjælland i en pressemeddelelse.

Vagn Bach har været en del af ledelsen siden 2009 og siden februar 2016 fungeret som konstitueret sygehusdirektør.

Den nye direktør er speciallæge i anæstesiologi, har en Master i ledelse og erfaring med ledelse på flere niveauer i sygehusvæsenet, lige fra afsnitsledelse for intensiv afdeling, ledende overlæge for anæstesi og operationsafdeling samt akutafdelingen på Hillerød Sygehus til sygehusledelse:

- Sygehusene i Region Sjælland og ikke mindst Næstved, Slagelse og Ringsted er midt i en god udvikling. Det er en udvikling som ikke sker uden udfordringer, og jeg glæder mig til at skulle lede den videre udvikling og løse de udfordringer, der følger med, siger Vagn Bach.

Koncerndirektør i Region Sjælland, Lars Onsberg Henriksen, er glad for at Vagn Bach har takket ja til jobbet.

- Med Vagn Bach får vi en mand, som kan fortsætte den positive udvikling for sygehusene. Han er allerede velkendt med de udfordringer der er, og har været en af de bærende kræfter i den udvikling som allerede er i gang. Vagn Bach er dygtig, vidende og kompetent, og vi er derfor meget glade for, at Vagn Bach har sagt ja til at stå i spidsen for at gennemføre alt dette og fortsætte udviklingen.

Første opgave for Vagn Bach som ny sygehusdirektør for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse bliver fredag den 15. april, hvor første spadestik til det nye byggeri ved Slagelse Sygehus påbegyndes.