Regentparret på Møn

Regentparrets besøg på Møn er godt igang. De royale gæster blev modtaget klokken halv ti på Møns gamle rådhus i Stege. En tur gennem Stege bød blandt andet på en lille afstikker.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De royale gæster skal gennem et tæt pakket program. Men ikke destro mindre gik Prins Henrik et smut til slagteren, under deres tur gennem Stege.

Slagter Stig fik dermed pludselig prinsgemalen og dronningen på besøg i sin butik. Slagteren har specialiseret sig i at sælge eksotisk kød. For eksempel kød fra krokodiller og klaprerslanger. Det er uvist, om regentparret købte noget med.

Foruden at hilse på borgmester og frue, skal de royale også møde andre officielle gæster langs den røde løber og ikke mindst lokale borgere i Storegade i Stege.

I byrådssalen fik dronningen og prinsen overrakt gaver, og efter gåturen gennem Stege tager de videre til Møns Klint, hvor blandt andre miljøminister Connie Hedegaard (Kons.) vil holde tale.

Desuden skal de royale lytte til musik og indvie et kunstværk af kunstneren Bjørn Nørgaard. Mellem klokken 12.45 og 12.50 klipper dronningen ifølge planen snoren til det nye GeoCenter Møns Klint.

Se regentparrets rute på kort og følg med i begivenhederne på tv2east.dk/royal.