Mads tager på jagt efter regionens gode råvarer,. Denne gang gælder det råvildt som bliver brugt som en del af maden, når Mads og David går i køkkenet
Rådyr fra Jomfruens Egede
1 stk rådyr filet
5-6 jordskokker
olie til stegning
salt og peber
1 fennikel
200 gr svampe - her champignon og bøgehatte
2 dl fløde
½ dl balsamico eddike
3 scalotteløg
2 - 3 fed hvidløg
200 gr frisk spinat
lidt frisk timian
Rens svampene og fjern alle rester af jord. Skær champignonerne i mindre stykker
Skyl spinaten grundigt
Rens jordskokkerne, skræl dem og skær ud i tern
Skræl scalotteløg og hvidløg og skær ud i grove skiver
Steg jordskokkerne af i olie på en varm pande, tilsæt salt og peber. Lad det simre
Steg svampe og løg af , kom salt og peber på. Tilsæt balsamico, lad det koge væk og hæld derefter fløde over. Lad det simre
Steg kødet af på en varm pande i lidt olie. Kom frisk timian på og det halverede hvidløget. Tilsæt salt og peber. Tag kødet af for at hvile
Snit fennikel fint og steg det af på samme pande, som kødet er stegt på.
Tilsæt spinaten og vend den i til sidst
Anret de små tern af jordskokker rundt på tallerkenen. Kom spinat og fennikel ind i midten, hæld svampe saucen ovenpå. Læg skiver af rådyret ovenpå. Pynt med timian