Rasmussens familie glad for støtte

Der er stor folkelig opbakning til Michael Rasmussen. I Næstved har en mand startet en underskriftindsamling i protest mod, at Michael Rasmussens advarsler blev offentliggjort. Et initiativ som både Michael Rasmussen og hans forældre er rørte over.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Telefonen står ikke stille hjemme hos Villy Oravecz Christensen fra Næstved. Han har sat gang i forskellige tiltag, der alle skal støtte kyllingen fra Tølløse. Blandt andet har han startet en underskriftindsamling, hvor han kræver en undersøgelse af, hvilke cykelryttere der har fået advarsler af de nationale dopingmyndigheder.

- Vi vil have fuld offentlighed omkring samtlige ryttere dels på det danske landshold og dels i tour-feltet 2007. Vi vil have offentliggjort, hvem der har advarsler, så det ikke kommer til at ligne det, det er i øjeblikket - en personhetz mod Michael Rasmussen, siger han.

Michael Rasmussens mor, Mona Rasmussen, synes, det er et fantastisk flot initiativ, Villy Christensen har taget. Hun er meget glad for alle de støtteerklæringer både hun og Michael Rasmussen har modtaget.

- Folk vi slet ikke kender sender breve til os og sms'er og har gjort det i flere dage. Det er helt fantastisk, siger hun til TV2 ØST.  

Villy Christensen har været i kontakt med Michael Rasmussen, som er meget glad for opbakningen.   

- Han er dybt rørt over det. Han er meget glad, og det betyder alverden for ham, siger Villy Christensen.

Villy Christensen har indtil videre samlet omkring 1800 underskrifter og har også planlagt aktioner i forbindelse med Post Danmark Rundt, der begynder i morgen.

Underskriftsindsamlingen findes på: http://www.ildiko.dk/