¨

Rasende sommerhusejere

Sommerhusejerne i Halsskov raser over projekt Halsskov Maritime By. Området omkring sommerhusene er blevet lavet om til en byggegrund, men byggeriet lader vente på sig.

- Ja, det er så her, at husbådene skulle have ligget, men de er der jo heller ikke. Anders Nielsen, formand for sommerhusforeningen Granskoven i Halsskov, ser både vred og skuffet ud.

Som byrådspolitiker i Korsør var han selv med til at godkende projekt "den Maritime By" og har glædet sig til at det stort anlagte havneprojekt til 2 mia. kroner skulle begynde at tage form.

Der er også sket noget på grunden - en række træer er blevet fældet og hele området er lavet om til byggegrund. Men intet er endnu blevet bygget og det er naboerne til byggegrunden sure over.

- Lundgruppen, der står bag projektet, har lovet byggestart sidste år. Men enhver kan se, at der ikke sker noget. Husbådebyen skulle jo have ligget her allerede nu, men der er ingenting, istedet skal vi finde os i alt rodet, siger Anders Nielsen i dag til TV2 Øst.

Direktøren for Lundgruppen, Thomas Lund Hansen, afviser kritikken og siger i dag til TV2 Øst, at projektet kører som det skal.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App