Radikal folketingskandidat slutter sig til Khader

Annelise Becker, radikal folketingskandidat fra Guldborgsund-kredsen, går med i nystiftet parti

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De Radikales folketingskandidat i Guldborgsund-kredsen, Annelise Becker fra Sakskøbing, forlader Det Radikale Venstre og melder sig ind i Naser Khaders nye parti Ny Alliance.

Det skriver Lolland-Falsters Folketidende

- Jeg ville ikke blive tilbage i partiet sammen med Marianne Jelved uden Naser Khader siger Annelise Becker, der også har siddet med i De Radikales hovedbestyrelse.

Anne-Lise Becker er overbevidst om, at mange både fra Det Radikale Venstre - og fra andre partier - i den kommende tid melder sig ind i Ny Alliance.

Fra formanden for Det radikale Venstre i Guldborgsund, Henrik Gade, kommer der ingen udmelding. Han tror til gengæld, at Marianne Jelved nu benytter chancen til at overlade de radikale tøjler til Margrethe Vestager. Og så mangler han nu en folketingskandidat i Guldborgsundkredsen efter Anne Lise Beckers udmelding.

- Det er altid surt, når en aktiv, lokal kandidat smutter, men der er jo længe til et valg, så vi behøver ikke at gå i panik endnu, siger Henrik Gade.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra den radikale folketingskandidat i Lolland-kredsen Christa Møllgaard-Hansen.