Punkterer bildæk og stjæler dankort

Midt- og Vestsjællands Politi advarer om tricktyverier på parkeringspladser, der kan sprede sig til resten af regionen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er en simpel og udspekuleret metode, som to tricktyve benytter sig af, når de frarøver folk deres penge og værdigenstande.  Først punkterer ukendte gerningsmænd offerets bildæk, hvorefter de stjæler vedkommendes pengepung.

Tidligere i dag fik en ældre mand frarøvet sin pengepung med dankort i på en parkeringsplads foran en Nettobutik i Køge. Mens manden nærmede sig sin bil, gjorde en fremmede mand ham opmærksom på, at dækket i hans bil var punkteret.

Den fremmede mand tilbød at hjælpe med at skifte dækket, hvis den ælder mand trillede bare bilen ned i hjørnet af parkeringspladsen. Mens den fremmede mand baksede med bildækket, stjal en ifølge politiet medgerningsmand den ældre mands pengepung.

Inden den fremmede mand nåede at skifte dækket på den ældre mands bil, var han sammen med den anden listet væk fra gerningsstedet.

Derfor advarer Midt- og Vestsjællands Politi nu denne særlige type tricktyveri på parkeringspladser, der ifølge politiet kan sprede sig til resten af regionen.  

Politiet vil meget gerne høre fra folk, der ser lignende optrin eller episoder i regionen. Som altid kan politiet kontaktes på telefon 114.