Psykisk syg ville skyde jernbanearbejdere

49-årig mand anholdt efter at han truede jernbanearbejdere ved Næstved station.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 49-årig mand fra Næstved satte søndag det lokale politi på lidt af en prøvelse, da han så sig ond på de jernbanearbejdere, der i øjeblikket renoverer spor 1 ved Næstved Station, skriver sjællandske.dk.

Det hele kulminerede kl. 17.40, da en styrke fra Sydsjælland og Lolland Falsters Politi besluttede at tage den psykisk syge mands trusler alvorligt. Bevæbnede politifolk lå stand-by mens man ventede på forstærkninger fra en specialstyrke fra København.
 

- Han havde det meste af dagen truet arbejderne, og da han pifter dækkene på en arbejdsvogn og truer med at hente sit jagtgevær, så vælger vi at reagere, siger politiets vagtchef Søren Østervig til sjællandske.dk
 

- Mens vi venter på beredskabsafdelingen, lykkes det vores folk at passivisere ham. Det viste sig, at han ikke havde noget våben, siger vagtchefen.
 

Den 49-årige mand blev anholdt på stedet, og taget med på stationen. Han bliver først afhørt mandag, hvorefter politiet vil tage stilling til, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.