Priskrig på fladskærme

Det har aldrig været billigere at købe en fladskærm. På bare 2 uger er prisen faldet med 4000 kr.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er elektronikkæden Expert, der har indbudt til prisfest på blandt andet fladskærme, for at markere åbningen af 25 nye butikker rundt omkring i landet.

- De går som varmt brød. Det er traditionelt en meget stille periode lige nu, men det må vi sige, det er det ikke i øjeblikket. Faktisk kan vi slet ikke følge med efterspørgslen på de billige fladskærme, siger Morten Vestergaard, indehaver af Expert i Ringsted, i dag til TV2 Øst, og ser glad ud.

Prisen på fladskærme er de seneste 2 uger faldet med mange tusinde kroner og hos konkurrenten, Elgiganten, har de derfor også været nødt til at justere priserne nedad.

- Vi er de billigste på markedet, og det bliver vi ved med at være. Så når en konkurrent, i dette tilfælde Expert, for at markedsføre sig, sætter priserne ned i en periode, så gør vi det også. Det har vi gjort i 10 år, og det bliver vi ved med at gøre, siger adm. direktør, Jesper Boysen, i dag til TV2 Øst.

Og priskrigen ser ud til at fortsætte. Ifølge kædechef i Expert, Christian Rau, har de nemlig ikke tænkt sig at sætte priserne på fladskærme op igen. - Vi er blevet opfattet som for dyre af kunderne, og det har fået os til at tage skeen i den anden hånd og sætte priserne ned. Vi vil fortsætte med de konkurrencedygtige priser, som markedet efterspørger, for vi vil gerne holde fast i den kundestrøm, vi har set her de seneste uger, siger han i dag til TV2 Øst.