Præmier til cyklister

I maj cyklede 1350 borgere fordelt på 137 hold frem og tilbage på arbejde i Næstved Kommune.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

At sætte sig på sin cykel, en stille sommermorgen med fuglefløjt foroven og de lange skygger på asfalten, er for mange en rigtig god start på en lang arbejdsdag. De lange arbejdsdage bliver nu afløst af ferie, men inden da blev de lokale vindere af ”Vi Cykler Til Arbejde” kampagnen fundet.

Cyklede 120.000 km
- Samlet set nåede vi i Næstved Kommune næsten samme niveau som sidste år i ”Vi Cykler Til Arbejde”. I alt deltog 137 hold med 1350 deltagere, som tilsammen cyklede 120.000 km i kampagneperioden, fortæller Agenda 21 koordinator, Søren Magnussen.

- Alle hold fra Næstved som gennemførte, fortjener faktisk en præmie for den flotte indsats. Det hele handler jo om at skabe vedvarende forandring i vores hverdag, styrke vores sundhed og nedsætte vores CO2 udslip til gavn for os selv og vores omgivelser, så vi håber at endnu flere hold vil være med igen til næste år, slutter Søren Magnussen.

Glade vindere
Den 21. juni udløstes spændingen og de tre udtrukne lokale hold var inviteret til præmieoverrækkelse i Teknik og Miljøforvaltningens gård på Brogade 2 i Næstved. Hovedpræmien på en økologisk middag på Thomsen og Larsen gik til ”Vær DIBA på hjul” holdet fra DIBA bank. 2. præmien gik til ”Lærere på Kildemarksskolen” som hver fik en ½ time på briksen hos en massør til de ømme ben. Som ”trøstepræmie” fik “Amatøserne” fra Næstved Sygehus gavekort til ”Alt Godt”.