Poulsen var klar til landsholdsstop

Christian Poulsen med fodboldopdragelsen i Asnæs var klar til at stoppe på landsholdet, såfremt Morten Olsen havde ønsket det efter midtbanespillerens dumhed i lørdags.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var en rystet og brødbetynget Christian Poulsen der efter skandalekampen mod Sverige mødte den danske verdenspresse. Den stærke midtbanespiller var tydeligt berørt og flov over sit slag mod Marcus Rosenberg, og nu erkender Poulsen, at han var klar til at stoppe på landsholdet.

- Jeg har snakket med Olsen og den øvrige sportslige ledelse, og nu er der trukket en streg i sandet, hvilket jeg har accepteret. Men omvendt, hvis den sportslige ledelse havde besluttet, at konsekvenserne af det, jeg har gjort, skulle være anderledes, så havde jeg selvfølgelig accepteret det og taget konsekvensen af det, siger Christian Poulsen til B.T.

Poulsen fortryder sin handling, men ønsker nu at rette blikket fremad. Han kan ikke være med i kampen mod Letland i morgen, men håber snarrest at være tilbage, for at bevise sit værd.

- Nu har jeg endnu mere lyst til at komme tilbage og give noget igen til det landshold, jeg føler, jeg har svigtet, slutter Christian Poulsen.