Portræt: Khaled Balkis – Facebook-følger nummer 50.001

I dag blev TV ØST den første danske regionale tv-station, der har rundet 50.000 følgere på Facebook. Vores følger nummer 50.001 blev 15-årige Khaled Balkis fra Slagelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mere end 50.000 mennesker synes godt om TV ØST på Facebook. I dag fik Facbook-siden 51 flere likes. Et af de likes kom fra 15-årige Khaled Balkis fra Slagelse. Han blev vores følger nummer 50.001.

- Jeg så nogle af mine venner synes-godt-om siden, så det tænkte jeg, at jeg også ville, fortæller Khaled Balkis.

 Men det er ikke helt tilfældigt, at valget faldt på TV ØST.

- Det er fordi, I poster noget om, hvad der sker i Slagelse. Det er rart at vide, hvad der sker omkring en, siger Khaled Balkis, der til dagligt går i 9. klasse på Marievangskolen.

Debat på mobilen

Det er især historierne om kriminalitet, nye tiltag og hvad der generelt sker i Slagelse, der fanger Khaled Balkis opmærksomhed. Han har skrevet flere debatindlæg til sin skoles avis og er også glad for at dele opslag på Facebook.

- Hvis jeg læser noget, jeg synes, der er interessant, så tagger jeg andre, så de også kan læse det, fortæller han.

Khaled Balkis ser nyhederne på TV ØST et par gange om ugen og følger nu altså også med på Facebook. Og her er mobilen det fortrukne medie. Hos fire ud af fem af vores følgere, bruger de oftest mobil til at besøge TV ØST’s Facebook-side, og det gælder altså også Khalied Balkis. Med mobilen får man mulighed for at følge med hele dagen, fortæller han.

Derudover har Khaled Balkis flere ting til fælles med den gennemsnitlige bruger på Facebook-siden. Han taler nemlig både dansk, engelsk og arabisk, hvilket er de tre mest populære sprog blandt vores følgere på Facebook.

Ikke mindst, så bor han i Slagelse, som er den by, hvor flest af vores følger kommer fra.

Læs mere: 50.000 følger TV ØST på Facebook – sådan er I