Populær læge lukker

En lukket praksis og en langtidssygemeldt læge er resultatet af et mellemværende mellem Region Sjælland og en praktiserende læge fra Nykøbing Falster. Tilbage står en række lægeløse patienter.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En kronisk hjertesygdom tvinger Hanne Holm Jensen til undersøgelse en gang om ugen. Men i fredags gik hun forgæves hos sin læge.  

 

- Jeg kom derop, også var der bare lukket. Det er jeg selvfølgelig ked af, for jeg var meget glad for at komme hos lægen, fortæller Hanne Holm Jensen.  

 

I juli fortalte TV2 ØST om praktiserende læge, Jonny Jensen, der af sygesikringen blev beskyldt for at bruge for mange penge på sine patienter. 4. september behandlede Region Sjælland sagen.

 

Hos Region Sjælland vil man i dag ikke oplyse, hvordan afgørelsen lyder. Men har regionen bestemt at Jonny Jensen af egen lomme skal betale, har han tidligere fortalt, at han ville være tvunget til at lukke sin praksis. 

 

Ringer man i dag til lægen, er eneste svar en besked på telefonsvareren, der fortæller, at Jonny Jensen er langtidssygemeldt grundet problemer med sygesikringen.   

 

Hanne Holm Jensen har fået besked på, at hun for fremtiden skal få taget sin ugentlige prøve på sygehuset.

 

•-       Det er jeg ikke tryg ved. Jeg er bange for at komme til at tage min medicin forkert. Det er mere trygt at gå hos en, der kender til min sygdom, understreger hun.

 

Jonny Jensens patienter har startet en underskriftindsamling for at få lægen tilbage.