Politikere vil have virksomhed ud af byen

Den voldsomme brand på glasfiberfabrik i Korsør i torsdags får politikere til at undersøge mulighed for ny placering af virksomheden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Torsdagens meget voldsomme brand i glasfiberfabrikken på Møllevangen i Korsør får politikerne til at sætte spørgsmålstegn ved, at virksomheden, der arbejder med meget giftige og brandfarlige materialer, ligger midt i byen.

- Jeg har bedt forvaltningen gå i dialog med virksomhedens to ejere og sagt: Kunne vi finde et mere hensigtsmæssigt industriområde, hvis I vil have genopført jeres fabrik? Både for fabrikkens skyld og for vores alle sammens skyld. For det er ikke et hensigtsmæssigt sted, den ligger, siger formanden for udvalget for plan, erhverv og udvikling Flemming Erichsen (S) til Sjællandske, efter i går at have drøftet sagen med flere medlemmer af udvalget .

Det er anden gang, at der er udbrudt brand på virksomheden.

Klods op af fabrikken ligger Skrot-Hans, og branden var ved at brede sig til hans virksomhed.

- Mit store garagetelt er ødelagt, og det var i sidste øjeblik, branden blev slukket, ellers var flammerne sprunget over i mine bygninger. Jeg fatter ikke, at de må have så meget brandfarligt materiale derinde. De kan umuligt få lov at bygge så tæt på igen, siger Skrot-Hans til avisen.