Politifolk måtte undvige flugtbilist

To betjente måtte i nat springe til side, da en bil blev gasset op og kørt direkte mod betjentene. I bilen sad to to personer, som politiet mistænkte for tyverier.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet i Ringsted efterlyser en bordeaux Peugeot, der i nat  ved 02.00-tiden var ved at ramme to politibetjente på Søndergade i Ringsted. Bilen har registreringsnummer P392RGT.

Politiet havde forinden fulgt to mørkklædte personer, fordi de lyste ind af bilruder i parkerede biler. Da der på et tidspunkt blev smidt noget i deres bils baggagerum, besluttede politifolkene, at man ville tale med de to.

Da betjentene gik frem mod bilen, blev den speedet kraftigt op, og politifolkene måtte springe til side for at undgå påkørsel. Derefter forsvandt den i retning mod Køgevej i Ringsted.

Politiet vil meget gerne høre fra borgere, der kan have set bilen - eventuelt på campingpladser eller andre steder, hvor man kan forestille sig, at de bor midlertidigt.

Der har i den seneste tid været mange tyverier fra biler i Ringsted-området. Politiet vil derfor gerne snakke med de to personer i den sammenhæng og selvfølgelig om nattens episode.

Politiet i Ringsted kan kontaktes på 114 eller 57 61 14 48.