Politiet savner oplysninger om død knallertkører

Politiet har endnu ikke kunnet klarlægge årsagen til en ung knallertkørers død. Man håber nu på, at flere vidner henvender sig med nye oplysninger i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet søger nu yderligere hjælp i sagen om en ung mand, der søndag aften mistede livet.

Søndag aften ved midnatstid modtog politiet en anmeldelse om, at forbipasserende havde fundet en yngre mand liggende livløs ved siden af en væltet knallert på Ørnekulevej ved Utterslev på Lolland.

Den forulykkede mand, der ikke umiddelbart kunne identificeres, blev konstateret død ved ankomsten til hospitalet. Det blev senere på dagen konstateret, at den forulykkede er identisk med en 22-årig mand fra Horslunde-området.

Han var søndag den 6. april omkring kl. 2220-2230, på knallert kørt fra Oddevej i Købelev, i ukendt retning, idet han skulle ordne et ærinde. Han blev derefter ikke set inden han ca. 1½ time senere blev fundet liggende livløs ved knallerten på Ørnekulevej.

De tekniske undersøgelser på gerningsstedet har foreløbig ikke kunnet klarlægge omstændighederne fuldt ud, ligesom obduktionen ikke umiddelbart har kunnet klarlægge dødsårsagen, men de tekniske og retsmedicinske undersøgelser fortsætter.

Den 22-årige kørte fra Oddevej på en metalblå knallert 30 af mærket Yamaha. Han var iført en sort styrthjelm med gule aftegninger på siderne, en arbejdsjakke i farverne fluoriserende lysegrøn og mørkeblå, blå cowboybukser, sorte handsker og lyse kondisko. Han medførte desuden en rød pengepung og en mobiltelefon af mærket Nokia.

Da han blev fundet liggende livløs på Ørnekulevej, var han uden styrthjelm, pengepung og mobiltelefon.

Politiet arbejder fortsat på at klarlægge hans færden i timerne op til, at han blev fundet liggende ved knallerten på Ørnekulevej, og om der er sket en forbrydelse.

I den anledning efterlyser politiet vidner, der måtte have set ham i tiden fra søndag den 6. april kl. ca. 22.20 til kl. ca. 24.00. Desuden efterlyses vidner, der har passeret Ørnekulevej i tiden fra kl. ca. 22.20 til kl. 2400.

Den 22-åriges pengepung blev i løbet af mandagen set af vidner ligge på Nordlundevej ved Orehavevej, ca. 4-5 km fra det sted, hvor han blev fundet. Politiet efterlyser vidner, der har set en rød pung ligge det omhandlede sted, i tiden fra søndag den 6. april kl. 22.20 til tirsdag morgen den 8. april, hvor politiet fik oplysninger om pungen.

Derudover savner politiet oplysninger om hans styrthjelm, der er en sort integralstyrthjelm, med gullige aftegninger på siderne og en Nokia mobiltelefon.

Henvendelser fra offentligheden bedes rettes til Sydsjællands & Lolland Falsters Politi, tlf. 5531 1448 eller 114.