Politiet ransager huse for våben

Betjente er torsdag eftermiddag rykket ud til 2 adresser for at lede efter en pistol, som det har fået oplysninger om i forbindelse med en voldssag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Torsdag eftermiddag er politiet rykket ud til en ransagning af 2 adresser i Næstved. Det sker efter en oplysning om, at en person, som kommer begge steder, er i besiddelse af et våben.

- I forbindelse med en voldssag, hvor en person har tævet en anden i sidste uge, har vi foretaget en masse afhøringer, og her er det kommet frem, at en af personerne er i besiddelse af et våben, siger Jørgen Christensen, vicepolitikommissær i lokalpolitiet i Næstved.

Ingen rockerrelationer

Ransagningen begyndte klokken 11 på Assensvej og Kalbyrisvej og var klokken 13.25 endnu ikke afsluttet. Jørgen Christensen fortæller, at det er en pistol, de leder efter, men at den ikke nødvendigvis har været brugt under slagsmålet i sidste uge.

- Der er tale om en ganske almindelig voldssag. Vi får bare at vide, at der kan være et våben på en af de her adresser, og den slags er vi som politi lidt pirlige overfor, så derfor er vi rykket ud for at foretage en ransagning i dag,siger Jørgen Christensen.

Der har især i efteråret været problemer med rockere i Næstved på grund af uenigheder mellem Bandidos og en udbrydergruppe, der kalder sig Westside Nation, men Jørgen Christensen oplyser, at de involverede personer i den her sag ikke har relationer til rockermiljøet.