¨

Politiet optrævler røver-bande på Sjælland

Foto: TV ØST

Tre personer blev i dag anholdt. De menes at stå bag syv særligt grove røverier. Dermed har politiet opnået et gennembrud i den alvorlige sag.

Tre mænd fra Haslev sidder netop nu fængslet for at stå bag syv særdeles voldsomme røverier mod dagligvareforretninger på Syd- og Midtsjælland i den seneste tid.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Vi har en rigtig god mavefornemmelse for, at det er de rigtige folk vi har fat på, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen til TV2 ØST.

Bagmænd til tre voldsomme røverier

Der er til morgen blevet gennemført ransagninger af de anholdtes hjem – men pengene fra røverierne er dog ikke dukket op, oplyser han.

Alligevel føler politiet sig overbevist, at de tre har været med til at gennemføre de særdeles voldsomme røverier i landsdelen de seneste måneder.

Politiet har prioriteret efterforskningen af sagen højt, og røverne er blandt andet også blevet efterlyst i det landsdækkende Station2 på TV 2.

Det er dog ikke alene tv-programmet, der har ført til gennembruddet i sagen – der er nemlig tale om en større efterforskningsindsats, siger Søren Ravn-Nielsen.

Medgerningsmænd kan stadig være på fri fod

Efterforskningen er blevet gennemført i et samarbejde mellem Sydsjælland og Lolland Falsters Politi og Midt- og Vestsjællands Politi.

De tre anholdte bliver senere på dagen fremstillet i grundlovsforhør –og politiet vil på forhånd bede om at det bliver for lukkede døre.

- Vi har en mistanke om, at der kan være flere medgerningsmænd på fri fod. Derfor er vi lidt tilbageholdende med at melde alle vores mistanker, spor og beviser ud offentligt, siger han.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App