¨

Politiet mangler voldtægtsmand

Foto: TV ØST

Politiet i Nykøbing Falster står uden spor af gerningsmanden i sagen om voldtægten af en 79-årig kvinde i Sakskøbing. En mistænkt er blevet løsladt.

Det var i kvarteret ved Kalkbrænderivej og Kildevænget i Sakskøbing, at en 79-årig kvinde mandag aften blev offer for en brutal voldtægt.

Politiet har tidligere i dag tilbageholdt en person i sagen, men han er blevet løsladt igen efter at hans forklaring er blevet undersøgt.

Her til aften siger Søren Ravn, der er vicepolitiinspektør ved politiet i Nykøbing Falster, at man nu er på bar bund i sagen igen.

Derfor efterlyser politiet også stadig personer, der kan have viden om overfaldet. Og de vil især gerne tale med personer, der har opholdt sig i Sakskøbing i området ved Kildevænget og Kalkbrænderivej omkring klokken 23 og 24 mandag aften.

Det var via en terrassedør, der stod på klem, at gerningsmanden kom ind i kvindens bolig. Han opsøgte den sovende kvinde i soveværelset, og her slog han hende flere gange, inden han til sidst voldtog hende.

- Det her er en alvorlig sag, når en ældre opholder sig i sit hjem og bliver overfaldet på den her måde, så er det noget, vi tager med allerstørste alvor, siger Søren Ravn.

Den 79-årige har givet politiet et signalement af gerningsmanden. Og manden er 20 til 30 år gammel, 170 - 175 centimeter høj. Er slank af bygning og han talte dansk med en dialekt, der kunne passe med den fra lokalområdet.

Manden tog efter voldtægten kvindens trådløse telefon og briller med sig, og politiet vil også gerne høre, hvis der nogen der har fundet tingene.

Politiet fortæller, at kvinden er chokeret, men at hun efter omstændighederne har det godt, og at hun nu er hos pårørende.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App