Politiet lukker vej efter hensynsløs kørsel

Politiet lukker nu en vej, efter at lastbiler to gange har påkørt en bro mens der blev arbejdet på den. Lastbilerne var ellers advaret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet lukker nu en vej for lastbiler, så længe der arbejdes på den. Lukningen sker i forbindelse med reparation af en bro på Holbæk-motorvejen.

Roskildevej, der går under broen, lukkes for lastbiler, fordi lastbilerne i flere omgange har ignoreret advarsler og kørt frem mod broen. Der har de ramt det stillads, der står under broen, og skabt fare for arbejderne.

- Generelt oplever vi at folk bliver mere hensynsløse, og at de kører til, selvom der bliver arbejdet lige ved siden af. Det fortæller Martin Henriksen, der er konsulent for Vejdirektoratet.

Politiet har flere gange forsøgt at ændre skiltningen, men uden resultat. I søndags var der fartkontrol i forbindelse med samme byggeri. På dagen blev 42 taget i at køre så meget for hurtigt, at de nu skal til ny køreprøve.

- Det kommer også bag på os, at det har været så slemt, men nu vil vi have særlig opmærksomhed på det her område, siger Henrik Møller Nielsen, der er politikommissær ved politiet i Holbæk.