Politiet havde ikke tid

Gårdejer kontaktede politiet da der 2 steder på hans gård var nogen, der havde forsøgt at tænde ild. Men politiet havde ikke tid til at komme.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Det her ! Det gør mig utryg. Når man forsøger at sætte ild til mit hus, og politiet siger "det ordner vi en dag, hvor vi får tid" - det har jeg det altså ikke godt med.

Gårdejer Aage Jensen fra Kirke Såby er chokeret over, at politiet ikke dukkede op, da han tirsdag ringede til dem og fortalte, at han havde opdaget at der 2 steder i hans kornkammer var nogen, der havde forsøgt at starte en brand.

- Kan du ikke skrive herind. Vi har ikke tid til at tage os af det. Sådan lød meldingen ifølge Aage Jensen fra Midt og Vestsjællands politi.

Og det gør Aage Jensen både vred og chokeret. - Er det her borgerservice ? er det her Danmark ? Det gør mig utryg at der er nogen, der vil sætte ild til min gård, og så kommer politiet slet ikke herud, siger han i dag til TV2 Øst.

Kommunikationsmedarbejder Carsten Andersen fra Midt og Vestsjællands politi beklager den behandling, gårdejeren har fået. - Der er helt klart sket en kommunikationsbrist. Selvfølgelig skal vi tale med manden og ikke henvise ham til at skrive herind. Det beklager vi meget, siger Carsten Andersen, der ikke mener, at fejlen er opstået på grund af et øget pres på politiet på grund af politireformen.

- Det her kunne også sagtens være sket før vi fik politireformen. Det er en simpel fejl, som vi beklager, siger han i dag til TV2 Øst.