¨

Politiet fik peberspray i øjnene

Foto: TV ØST

Igen i aftes gik det galt i Klosterpark-kvarteret i Kalundborg. Politiet måtte bruge peberspray for at dæmpe de unge gemytter- og i kampens hede fik politiet selv peberspray i øjnene

Et banalt knallerttyveri udviklede sig i aftes til voldsomheder mellem to politifolk og en gruppe unge  fra Klosterparksvej i Kalundborg.

Konfrontationen kørte så hårdt op, at politiet valgte at bruge peberspray mod de unge. 

Knallerttyvene flygtede efter politiet havde ramt 2-3 af de unge med peberspray. I kampens hede gik det galt for poltiet. Ved en fejtagelse fik de to politifolk nemlig selv peberspray i øjnene, og måtte derfor  søge ind i en lejlighed, for at få vasket øjnene og søge assistance fra kollegaer i politikredsen. 

-Desværre fik betjentene også selv peber i øjenene. Derfor søger de ind i en lejlighed og låner noget vand til at skylle øjnene med. Men på det tidspunkt er konfrontationen med de unge slut. Det er derfor ikke korrekt, at betjentene har søgt tilflugt i en lejlighed for at beskytte sig mod de unge knallerttyve, oplyser vicepolitiinspektør Martin Hockerup, Kalundborg politi. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App