Politiet fik peberspray i øjnene

Igen i aftes gik det galt i Klosterpark-kvarteret i Kalundborg. Politiet måtte bruge peberspray for at dæmpe de unge gemytter- og i kampens hede fik politiet selv peberspray i øjnene

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et banalt knallerttyveri udviklede sig i aftes til voldsomheder mellem to politifolk og en gruppe unge  fra Klosterparksvej i Kalundborg.

Konfrontationen kørte så hårdt op, at politiet valgte at bruge peberspray mod de unge. 

Knallerttyvene flygtede efter politiet havde ramt 2-3 af de unge med peberspray. I kampens hede gik det galt for poltiet. Ved en fejtagelse fik de to politifolk nemlig selv peberspray i øjnene, og måtte derfor  søge ind i en lejlighed, for at få vasket øjnene og søge assistance fra kollegaer i politikredsen. 

-Desværre fik betjentene også selv peber i øjenene. Derfor søger de ind i en lejlighed og låner noget vand til at skylle øjnene med. Men på det tidspunkt er konfrontationen med de unge slut. Det er derfor ikke korrekt, at betjentene har søgt tilflugt i en lejlighed for at beskytte sig mod de unge knallerttyve, oplyser vicepolitiinspektør Martin Hockerup, Kalundborg politi.