Politiet efterlyser vidner til drab

Fundet af en maskinpistol i en udbrændt bil får nu politiet til at efterlyse vidner, idet maskinpistolen er blevet brugt til at dræbe en 22-årig mand i Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser vidner, der kan bidrage med oplysninger til opklaringen af drabet på Edin Fakic, der blev dræbt på sin bopæl på Morsøvej i Næstved natten til mandag den 9. december 2013.

Læs også: Rockerdrab i Næstved

Politiet modtog mandag den 9. december 2013 klokken 6.43 anmeldelse om brand i en Nissan Pixo personbil i et skovområde ved Topshøjvej 78, sydvest for Sorø.

Maskinpistol er mordvåben

Nærmere undersøgelser af den udbrændte bil har vist, at der var tale om en sølvfarvet Nissan Pixo med registreringsnummeret FA 50921, der natten til 10. oktober 2013 blev stjålet fra et autoværksted på Koksvej i Frederikssund.

I det udbrændte køretøj blev der fundet en Husquarna maskinpistol, der ved nærmere undersøgelse har vist sig at være det våben, der blev anvendt til drabet på Edin Fakic.

Læs også: Skuddræbt i Næstved var rockerspire

Vidner søges

Politiet er derfor meget interesseret i at høre fra vidner, der har gjort iagttagelser omkring den udbrændte Nissan Pixo i skovområdet ved Topshøjvej, eller som i øvrigt måtte ligge inde med viden eller iagttagelser omkring køretøjet eller den fundne maskinpistol.

Oplysninger kan gives til politiet på telefon 1-1-4.

I billedserien kan du se billeder af en bil og en maskinpistol magen til dem, der er blevet fundet.