¨

Politiet efterlyser knaldperle-røver

Foto: TV ØST

En røver fik kontanter ved at true med et legetøjsgevær og knaldperler i Sparkøbmanden i Fårevejle onsdag.

Midt- og Vestsjællands politi efterlyser en gerningsmand til et røveri mod Sparkøbmanden i Fårevejle onsdag. Manden brugte et legetøjsgevær og knaldperler til at true de ansatte til et mindre kontantbeløb.

- Han medbragte et legetøjsgevær isat knaldperler og affyrede et "skud" under selve røveriet, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Efter røveriet løb gerningsmanden fra stedet mod syd langs forretningen til Granvejen og derfra videre til Tuborgvej, hvor han forsvandt i ukendt retning.

Politiet mener, at gerningsmanden kan have haft en knallert stående i området eller være blevet samlet op af et køretøj efterfølgende.

Røveren beskrives som mand, 15-20 år, 175 centimeter høj, iført hvid hættetrøje med påtegninger på bryst med sort og guld.

Under hætten havde han en sort tophue, og for underansigtet tørklæde med hvide og sorte tern, grå eller grønne arbejdsbukser med store lommer, mørke kondisko og sorte handsker.

- Beboere i området bedes rette henvendelse til politiet, hvis de har set gerningsmanden eller har fundet bortkastede genstande i området, skriver politiet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App