¨

Politidirektør afviser beskyldninger

Foto: TV ØST

Politidirektør fra Midt- og Vestsjællands Politi afviser beskyldninger om, at politiet har ført ni lokale borgmestre bag lyset ved en rundvisning på den nye politigård i Roskilde.

Politidirektør Anders Linnet fra Midt- og Vestsjællands Politi tager afstand fra beskyldninger om, at politiet har ført ni lokale borgmestre bag lyset ved en rundvisning på den nye politigård  i Roskilde.  

Politifolk beskyldte tirsdag i Dagbladet  ledelsen i Midt- og Vestsjællands Politi for ved en rundvisning hos politiet at have ført de ni borgmestre bag lyset ved at opstille en situation, hvor politidækningen i regionen så langt bedre ud, end tilfældet er til daglig.

Alle patruljevogne blev sendt på gaden for at sikre, at der var fuld aktivitet på den såkaldte flådestyringsskærm i vagtcentralen på den nye politigården. De mange patruljevogne var kun på gaden en times tid. Så snart borgmestrene var trådt ud af døren til vagtcentralen blev patruljevognene trukket hjem igen.

Men den udlægning af teksten tager politidirektør Anders Linnet skarpt afstand fra.

- Det er rigtigt, at vi under borgmestrenes besøg bad personalet i politipatruljerne udskyde frokosten for bedre at kunne præsentere flådestyringssystemet, men at beskylde os for på den baggrund at føre borgmestrene bag lyset er helt hen i vejret.

- Intet kunne ligge mig fjernere end forsøge at give borgmestrene andet end et retvisende billede af politidækningen i politikredsen, udtaler politidirektøren i en pressemeddelelse.
  

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App