Politibil kørte galt på jagt efter voldsmænd

Der har virkelig været gang i den i Marielyst i nat. Næverne har siddet meget løst og politiet har haft overordentligt travlt med at holde styr på sagerne. Så travlt at en politibil forulykkede.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet på Falster fik smadret en patruljevogne i nat, da politifolkene var på jagt efter nogle formodede voldsmænd i badebyen Marielyst, skriver Lolland-Falsters Folketidende. Uheldet skete, da politifolkene ville dreje fra Marielyst Strandvej og ned ad Tranevej. På grund af belægningen skred bilen ind i en parkeret bil, som fik nogle voldsomme skrammer. Og generelt set var det en meget hed aften for politiet.De var første gang i aktion i Marielyst 00.55, hvor et større slagsmål var i gang. Da den kom frem gik nogle større grupper fra stedet, det var dem, politet satte efter. 

Tilbage ved Dr. Emil kunne man konstatere, at en 17-årig fra Solrød havde fået tæsk og kom på sygehuset. Politiet havde fat i tre mænd i alderen 20 til 24 år, som skulle være gerningsmænd. Men hverken den 17-årig eller andre havde lyst til at tale med politiet.

En 39-årig mand fra Nykøbing F. havde heller ikke lyst til at tale med politiet efter han var blevet overfaldet ved Pizzaria Firat på Marielyst Standvej omkring klokken 02.10. Han havde fået nogle slag i ansigtet, men ville ikke tale om gerningsmanden.

Lidt senere måtte politiet til Larsens Plads, hvor to mænd sloges ude foran. Den 30-årige fra Slagelse og den 17-årige fra Farum blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Klokken 05.01 konkluderer vagthavende i døgnrapporten, at der har været mange mennesker, enkelte slagsmål, en gruppe på 12 fra Glostrup er blevet mandsopdækket og sendt hjem til sommerhuset. "Til tider har der været en ond stemning, men det er lykkedes nogenlunde at holde låg på gryden på grund af en massiv tilstedeværelse med assistance af hundevogn fra Nakskov", lyder konklusionen.