Politianmeldt for kritisk mail

En medarbejder ved CVU Sjælland sendte en anonym e-mail med kritik af ledelsen. Nu har ledelsen politianmeldt medarbejderen for æreskrænkende udtalelser.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Center for Videregående Uddannelser på Sjælland, der har hovedkontor i Sorø, er i øjeblikket plaget af interne stridigheder.

Ledelsen har netop politianmeldt en navngiven medarbejder for æreskrænkende udtalelser. Det skriver Morgenavisen Jyllandsposten.

Medarbejderen mistænkes for at være afsenderen bag en anonym e-mail, hvori der blev rettet en skarp kritik af ledelsen og rektor, Ulla Koch.

Ifølge Morgenavisen Jyllandsposten stod der følgende i mailen: "CVU Sjælland (..) er reelt lammet af apati og frustration efter udnævnelsen af Ulla Koch som rektor pr. 1. oktober i år. Siden sin tiltrædelse er det ganske langsomt og behændigt lykkedes Ulla Koch at få fjernet de medarbejdere, der har stillet kritiske spørgsmål til ledelsesstilen, og i stedet fået indsat sine gamle støtter fra CVU SJælland i de ledende positioner."

Ledelsen har efterfølgende udsendt en mail til samtlige medarbejdere, hvori de informerer om sagen og nævner den mistænktes navn.

Den mistænkte nægter at stå bag mailen, og medarbejderens faglige forbund overvejer nu, hvikle skridt man vil tage i sagen.