¨

Politi: påsken er en forholdsvis fredelig tid

Selvom familierne mødes og påskebryg og snaps går rundt om bordet, så oplever politiet i regionen ikke, at de får ekstra travlt i påskedagene.

Statistikken afslører, at påsken er en fredelig højtid for politiet i regionen. I modsætning til julemåneden er det en tid uden de store udsving i antallet af spiritusbilister og husspektakler.

Politiet fangede ikke flere spritbilister i påskedagene i 2006 eller 2007. Her var antallet af spirituskørsler jævnt fordelt over hele april, og altså ikke koncentreret om påskemiddagene.

Heller ikke huspektakler gav større udsving. Der var en lille stigning i påskedagene 2006, men året efter var huspektaklerne igen jævnt fordelt over hele året.

- Påsken er generelt fredelig. Det der giver størst problemer er trafikken op til påsken, siger Knud Andersen fra Slagelse Politi, der samtidig giver vejret en del af æren for de rolige påskedage.

- Det kommer også meget an på vejret. Hvis nu det havde været bragende solskin, så kunne man godt forestille sig, at vi ville få travlt i sommerhusområderne. Men når det er som nu, så er det fredeligt.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App