¨

Politi på bar bund i halmbrand

Foto: TV ØST

Politiet efterlyser nu folk, der har set en mørk volvo, som sættes i forbindelse med branden i 350 store halmballer ved Præstø

Ilden ulmer stadig i nogle af de 350 store halmballer, der begyndte at brænde på en mark i Dyremarken ved Præstø søndag aften. Men selv om naboer så to mænd i en mørk Volvo køre derfra, har politiet endnu ikke kunne anholde nogen i sagen.

Kender noget af nummerpladen
- Vi håber på at høre fra folk, der har set den her volvo, så vi kan undersøge om det er ejerne, der står bag branden, fortæller Ove Møller Nielsen, politikommissær hos Lokalpolitiet i Vordingborg.

Der er tale om en mørk Volvo af modellen S70. Noget af registreringsnummeret hedder 464BAB og er formentlig fra enten Litauen eller Letland.

Naboer har fortalt politiet, at de så den pågældende bil holde ved marken, da branden begyndte, og at den kørte hurtigt derfra efterfølgende.

Volvoen skal findes i lokalområdet
Volvoen er nu efterlyst i hele politikredsen og oplysningerne om nummerpladen er sendt ud til pressen i håb om at folk vil ringe 1-1-4 med oplysninger.

Ove Møller Nielsen mener, at ejerne af bilen skal findes på Sydsjælland, Lolland eller Falster.

- Jeg tror, de befinder sig her i vores område. Der er jo ikke nogen, der kører fra København og herned for at sætte ild på noget halm, fortæller politikommissæren.

Brandvæsnet slukker ikke branden, men lader den brænde ud, da man ikke vil efterlade en masse våd halm. Ingen er kommet til skade under branden.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App