Politi opfordrer kirkegæster: Pak gaverne væk

Politiet opfordrer nu konfirmationsgæster til at pakke gaverne væk, mens de er i kirke. De har nemlig modtaget flere anmeldelser om tyveri i bilerne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Til Storebededag fik Midt- og Vestsjællands tre anmeldelser om stjålne konfirmationsgaver i Odsherred. 

Derfor opfordrer de nu til, at man lægger sine gaver og andre værdigenstande i bagagerummet, så man ikke frister folk med lidt for lange fingre. 

- Vi ville minde folk om, at de skal huske at skjule deres værdigenstande. For det er alt for fristende, når man ved næsten på klokkeslættet, hvornår folk er i kirken og hvornår de kommer ud igen. Derfor kan folk jo komme ind i folks biler og have rigtig god tid, siger vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, Rene Søe Pedersen, til TV ØST.

Fik stjålet konfirmationsgaver

En af dem, der havde en uheldig oplevelse var Marianne Bugge. Hendes kærestes datter skulle konfirmeres i Asnæs Kirke Storebededag. 

Klokken 10 begyndte konfirmationen, og da de kom ud fra kirken klokken 11.20 var forruden i førersiden slået i stykker. 

Alle telegrammer, de havde liggende fra venner og familie, Marianne Bugges taske med sko, pung og bilnøgler var stjålet. 

- Det er ikke så fedt, siger Marianne Bugge til TV ØST, som tilføjer, at der blev stjålet 2.000 kroner i pengegaver. 

Nu skal Marianne Bugge til at have udskiftet låse, da tyven har både hendes adresse og nøgler. 

Marianne Bugge fortæller, at to andre biler var udsat for forsøg på tyveri. 

- Jeg skal indrømme, at der røg lige et par øl hurtigt ned, da vi kom hjem, men ellers var det en rigtig dejlig dag, siger Marianne Bugge.