¨

Politi opfordrer kirkegæster: Pak gaverne væk

Politiet opfordrer til, at man lægger sine gaver og andre værdigenstande i bagagerummet, så man ikke frister folk med lidt for lange fingre.

Politiet opfordrer nu konfirmationsgæster til at pakke gaverne væk, mens de er i kirke. De har nemlig modtaget flere anmeldelser om tyveri i bilerne.

Til Storebededag fik Midt- og Vestsjællands tre anmeldelser om stjålne konfirmationsgaver i Odsherred. 

Derfor opfordrer de nu til, at man lægger sine gaver og andre værdigenstande i bagagerummet, så man ikke frister folk med lidt for lange fingre. 

- Vi ville minde folk om, at de skal huske at skjule deres værdigenstande. For det er alt for fristende, når man ved næsten på klokkeslættet, hvornår folk er i kirken og hvornår de kommer ud igen. Derfor kan folk jo komme ind i folks biler og have rigtig god tid, siger vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, Rene Søe Pedersen, til TV ØST.

Fik stjålet konfirmationsgaver

En af dem, der havde en uheldig oplevelse var Marianne Bugge. Hendes kærestes datter skulle konfirmeres i Asnæs Kirke Storebededag. 

Klokken 10 begyndte konfirmationen, og da de kom ud fra kirken klokken 11.20 var forruden i førersiden slået i stykker. 

Alle telegrammer, de havde liggende fra venner og familie, Marianne Bugges taske med sko, pung og bilnøgler var stjålet. 

- Det er ikke så fedt, siger Marianne Bugge til TV ØST, som tilføjer, at der blev stjålet 2.000 kroner i pengegaver. 

Nu skal Marianne Bugge til at have udskiftet låse, da tyven har både hendes adresse og nøgler. 

Marianne Bugge fortæller, at to andre biler var udsat for forsøg på tyveri. 

- Jeg skal indrømme, at der røg lige et par øl hurtigt ned, da vi kom hjem, men ellers var det en rigtig dejlig dag, siger Marianne Bugge. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App