¨

Politi: Meget arbejde endnu

Foto: TV ØST

Der arbejdes på højtryk hos politiets teknikere for at finde ud af hvorfor en mor igår tog 4 mennesker med sig i døden ved Glumsø

Vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har haft et meget travlt døgn efter at han modtog beskeden om den tragiske ulykke igår.

- Allerede ved den første melding får vi at vide, at to biler er kørt sammen frontalt og formentlig med 80 kilometer i timen. Det er jo så en gisning fra anmeldelsestidspunktet, men der er ingen tvivl om, at det er ret alvorligt, siger Søren Østervig.

Ulykken, som fandt sted igår eftermiddags mellem Glumsø og Fuglebjerg, blev forårsaget af, at en kvindelig fører af den ene bil kørte over i den modsatte vejbane. Hen stødte hun frontalt ind i en modkørende bil og dræbte derved sig selv, sin mand, parrets to børn samt føreren af den modkørende bil. 

Hvorfor hun gjorde det, er der ingen, der ved. Derfor arbejder teknikerne hos politiet på højtryk for at finde grunden.

- Bilinspektøren blev tilkaldt med det samme og har undersøgt ulykkesstedet, mens mange af personerne (de involverede i ulykken, red.) stadigvæk var på stedet. Det gjorde han for at få så realistisk en undersøgelse som muligt. Men han skal nu bruge tid på at lave de tekniske beregninger, siger Søren Østervig.

Ifølge politiet kan der gå mellem to og fjorten dage, før resultaterne af de tekniske undersøgelser foreligger.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App