Politi lukker motorvej i timevis

En større politiaktion lukkede onsdag Holbækmotorvejen i timevis. Politiet ønsker fortsat ikke at fortælle, hvad de leder efter. Aktionen gav kø på stedet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Al trafik på Holbækmotorvejen mod København blev onsdag i timevis ledt bort fra Holbækmotorvejen, mens vejen blev gennemsøgt med politihunde.

Fra klokken 10.00 blev al trafik i retning mod København ledt væk fra motorvejen ved afkørsel 15 ved Gevninge. Oprindeligt ventede politiet, at aktionen ville være overstået før klokken 12.00 – men tidspunktet for åbningen er siden blevet udskudt flere gange, og først klokken 15 blev vejen åbnet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

- Det trak ud derude, men vi skyndte os, så myldretidstrafikken ikke blev ramt så hårdt, siger politiets Merete Scheelsbeck til TV ØST.

Politiet ønsker fortsat ikke at sige, hvorfor det har været nødvendigt at lede så længe på motorvejen.

- Det eneste vi kan sige er, at det er afgørende for efterforskningen i en aktuel straffesag. Men vi kan desværre ikke komme det nærmere. Men jeg håber, at de finder det, som de leder efter, nu så mange mennesker er blevet berørt af arbejdet, siger Merete Scheelsbeck.