¨

Politi lettet over tilståelse

Foto: TV ØST

Efter faderen til Sonay Mohammad tilstod drabet på den 14-årige pige i et brev, var efterforskningslederen lettet over at enhver tvivl om hvem, der havde begået drabet, nu var fjernet.

Brevet, der slog fast at det var Ashraf Mohammad, der slog 14-årige Sonay ihjel, gav en vis lettelse hos de politifolk, der havde efterforsket sagen.

- Ligegyldigt hvor mange indicier og for den sags skyld beviser, som man kan samle sammen og som klart og entydigt peger mod den pågældende og den tiltalte, så vil man altid have denne her tvivl nagende i baghovedet, når pågældende nægter, siger Kurt Kragh, der er Kriminalkommisær for Rejseholdet og var efterforskningsleder i sagen. 

Brevet havde ingen juridiske konsekvenser, da faderen var dømt skyldig, men for politifolkene var det alligevel godt at få at vide.

- Det at han nu via det brev har erkendt, at han er gerningsmanden, det gør jo så, at man føler sig helt lettet. Det værste, der kan ske i vores retssamfund, er jo, at der sker justitsmord. Det kan vi jo slet ikke leve med, siger Kurt Kragh.

Læs mere om tilståelsen

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App