Politi efterlyser vidner til vold

Den mand, der mandag blev fundet død på en bænk i Kalundborg, nåede at fortælle, at han blev slået ned, da han var ude for at hente øl.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

Hvem har mandag set et voldeligt optrin i Kalundborg? Sådan lyder spørgsmålet fra det lokale politi, efter at en 49-årig mand blev fundet død på en bænk i anlægget Ellingelund.

Ifølge vicepolitikommissær Søren Dorvil ved politiet, at manden i løbet af mandagen kørte på sin knallert op for at hente nogle øl, som han skulle drikke sammen med en kammerat på bænken i parken.

- Da han kommer tilbage fortæller han kammeraten, at han er blevet overfaldet og har fået nogle på lampen. Lidt efter synker han så sammen og kammeraten, der tror, at manden er faldet i søvn, går så derfra, fortæller Søren Dorvil.

Vennen kommer dog tilbage lidt senere, og da han ser, at den 49-årige stadig sidder sammensunket på bænken, slår han alarm.

Den døde var tirsdag formiddag til obduktion. Politiet håber på den måde at få flere oplysninger om, hvad han døde af.

Samtidig efterlyser politiet mandens sorte Kymco-knallert. Den stod ved siden af bænken, da han sank sammen.

- Vi tror ikke, at dens forsvinden har noget med dødsfaldet at gøre. Måske er nogle drenge kommet forbi og har set, at den stod med nøglerne i, og så har de moret sig med at tage den, fordi de troede, at manden sad og sov, siger Søren Dorvil.

/ritzau/