Politi: Det kan være serierøvere (Video)

Politiet mener, der er så stor lighed mellem hjemmerøveriet i Skibbinge i nat og to tidligere hjemmerøverier, at der kan være tale om samme gerningsmænd.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et hjemmerøveri ved Slagelse og et ved Rønnede minder så meget om nattens episode i Skibbinge, at politiet ikke vil udelukke, at der er tale om samme gerningsmænd.

- Vi kan jo ikke sige, om det er de samme. Men det minder meget om det, det gør det, siger Johannes Skree-Lassen, efterforskningsleder fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi. 

- For bare tre uger siden havde vi et røveri mod en våbenhandler i Rønnede, som ikke er så lang herfra. De to hjemmerøverier minder meget om hinanden i fremgangsmåde og grovhed, siger Johannes Skree-Lassen.

Derudover var der kort før jul et hjemmerøveri hos en slagter i nærheden af Slagelse, hvor samme fremgangsmåde blev benyttet.

Alle tre gange var offeret en selvstændig erhvervsdrivende som blev overfaldet i eget hjem. Desuden har overfaldene være meget grove, hvor røverne blandt andet har brugt pistolerne til at slå med.

I de to sidste af de tre episoder har beskrivelsen af gerningsmændene været enslydende.

Politiet vil i løbet af i morgen være færdige med de tekniske undersøgelser af gerningsstedet.

Se indslaget om hjemmerøveriet her:

[video:flv:hjemmeroveri.flv]